Yritys

TyöSyke Oy on Hämeenlinnan kaupungin, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin sekä Riihimäen kaupungin, Hausjärven kunnan, Riihimäen terveyskeskuksen ja Janakkalan kunnan omistama työterveyspalveluja tuottava organisaatio. Omistajina on myös niiden tytäryhteisöjä. Yhtiö on aloittanut toimintansa vuonna 2008, ja sen toiminnan piirissä on nyt lähes 11 000 työntekijää.

TyöSyke tuottaa omistajilleen kokonaisvaltaisen työterveyshuollon palveluja. TyöSyke on vahva kunnallisen alan työelämän ja kuntatyön tuntija.

Lisäksi TyöSyke on pienyritysten ja maatalousyrittäjien lakisääteisten työterveyspalvelujen asiantuntija ja se tarjoaa lakisääteisen työterveyshuollon palveluja niille Hämeenlinnassa, Riihimäen seudulla ja Janakkalassa toimiville pk-yrityksille, joille kunnilla on lain perusteella velvollisuus nämä palvelut järjestää.

Yhtiöllä on toimipisteet Hämeenlinnan keskustassa, Keskussairaalassa Ahvenistolla, Riihimäellä pääterveysasemalla ja aluesairaalassa, Lammilla ja Janakkalassa terveyskeskuksen yhteydessä.