TyöSyke myytävänä

TyöSyke myytävänä

Joulukuussa 2018 me TyöSykkeen työntekijät saimme kuulla, että omistaja-asiakkaat selvittävät yrityksen myyntiä. Tämän jälkeen olemme odottaneet erilaisia päivämääriä, mihin mennessä olemme saaneet tietoa myynnin etenemisestä. Moni meistä on päättänyt valita itse, missä työskentelee ja on lähtenyt muualle töihin, mutta moni on myös päättänyt jäädä ja katsoa mitä tuleman pitää.
Vuoden aikana olemme miettineet mikä muuttuu ja mikä säilyy. Paljon on mitä emme tiedä ja mihin emme pysty vaikuttamaan, mutta perustyö, työterveyspalveluiden tuottaminen, on ja pysyy. Muutoksessa ja epätietoisuudessa eläminen on ollut raskasta, mutta samalla muutos on myös mahdollisuus kehittyä ja kasvaa sekä yksilöinä että palveluntuottajana. Pienet murheet ovat väistyneet ja olemme huomanneet, miten paljon hyvää meillä on. Kahvihuonehuumori on lisääntynyt ja työyhteisö on tiivistynyt.
Läksiäisiä olemme vuoden aikana viettäneet niin paljon, että seuraavaksi aiomme juhlia niitä jotka ovat jäljellä, yhdessä uusien Terveystalosta tulleiden työkaverien kanssa. Parasta menneessä vuodessa ja tulevassa ovat ihmiset, ne joiden kanssa teemme työmme ja ne joille palveluja tuotamme <3

Sanna Eloranta
Johtava työterveyslääkäri
Avainsanat:
Avatar
Sanna Eloranta