Terveystalosta TyöSykkeen uusi omistaja

Terveystalosta TyöSykkeen uusi omistaja

Työsyke Oy:n omistajat Hämeenlinnan kaupunki, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Riihimäen kaupunki, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, Hausjärven ja Janakkalan kunnat, sekä muut osakkaat päättävät aikeistaan myydä Työsyke Oy:n toiminnan Terveystalolle ja aikeistaan valita Terveystalon työterveyspalvelujensa tuottajaksi ennen heinäkuuta. Yrityskauppaprosessi on vielä kesken ja arvioidaan saatavan päätökseen tulevina kuukausina.

Yrityskauppaa käsitellään Hämeenlinnan kaupunginhallituksessa 20.5.2019. Kaupunginvaltuusto päättää osakekaupasta 10.6.2019. Muut Työsyke Oy:n omistajat käsittelevät hankinnan ja kaupan omissa päätöksentekoelimissään.

TyöSyke Oy:n henkilöstö ja toimitilat säilyvät muutoksessa ennallaan.

Avatar
TyöSyke

Työterveyspalvelut, työhyvinvointi ja ennaltaehkäisy