TyöSyke Oy:n työterveysyhteistyö pienyrityksien parissa

TyöSyke Oy:n työterveysyhteistyö pienyrityksien parissa

TyöSyke Oy:n toiminta pienyritysten kanssa on erittäin pitkälle kehitettyä. TyöSyke Oy:llä on nimetty vastaava pienyrityshoitaja, joka koordinoi toimintaa ja vetää pienyritystiimiä. Työterveyslaitos on kutsunut TyöSykkeen asiantuntijaorganisaationa kertomaan pienyritysten työterveystoiminnasta 21.-22.5.2019 Helsinkiin, Good Occupational Health Cooperation in Small Enterprises- tapahtumaan.

Ohessa pienyrityksien asiakaskirje:

Pienyritysten uutiskirje

Mikäli harkitset yrityksenne työntekijöille työterveyshuoltosopimusta, voimme tarjota teille lakisääteiset työterveyspalvelut Hämeenlinnan, Riihimäen ja Janakkalan alueella. Sopimuksen esitiedot täytät kätevästi nettisivuillamme ”Ota yhteyttä”- otsikon alta. Esitietojen lähettämisen jälkeen työterveyshoitajamme on teihin yhteydessä.

Mikäli teillä on jo sopimus kanssamme, meiltä saat sujuvasti myös todistukset työterveyshuoltosopimuksen voimassaoloa varten, kun yrityksenne osallistuu kilpailutuksiin tai tarvitsette muuten todistusta lakisääteisten sopimusten voimassaolosta.

 

Susanna Kallio
Susanna Kallio

TyöSyke Oy:n asiakkuuspäällikkö ja työterveyshoitaja