TyöSyke Oy:n Janakkalan toimipiste suljettu 1.3. ja 4.3.,ajanvaraus palvelee normaalisti

TyöSyke Oy:n Janakkalan toimipiste suljettu 1.3. ja 4.3.,ajanvaraus palvelee normaalisti

TyöSykkeen Janakkalan toimipiste aloittaa 1.3.2019 toimintansa. 1.3.perjantain ja 4.3. maanantain uusi henkilöstömme perehtyy järjestelmiin ja tutustuu uuden työnantajan toimintamalleihin. Toimipiste on siis suljettuna asiakkailta, vaikka ovien takana tapahtuu paljon näiden kahden päivän aikana.

Mikäli olet asiakas Janakkalan kunnan alueelta, voit kuitenkin soittaa keskitettyyn ajanvaraukseen 0293080300. Ajanvaraukseen soittaessa teitä palvelee TyöSykkeen osaava ajanvaraushenkilöstö. Suosittelemme kuitenkin, että näinä kahtena päivänä, jolloin Janakkalan toimipiste on suljettuna, otetaan yhteyttä vain välttämättömissä asioissa.

5.3. lähtien Janakkalan toimipisteen tuttu henkilöstö palvelee teitä keskitetyssä ajanvarausnumerossa ja vastaanotot ovat auki normaalisti.

 

Avatar
TyöSyke

Työterveyspalvelut, työhyvinvointi ja ennaltaehkäisy