TyöSyke Oy laajenee 1.3.2019

TyöSyke Oy laajenee 1.3.2019

Janakkalan kunnan valtuuston päätöksellä Janakkalan työterveyshuolto siirtyy TyöSyke Oy:lle 1.3.2019. TyöSyke Oy tuottaa tällä hetkellä työterveyspalveluita Hämeenlinnan kaupungille, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirille, Hausjärven kunnalle, Riihimäen kaupungille ja Riihimäen terveyskeskuksen kuntayhtymälle. Lisäksi TyöSyke Oy tuottaa näiden kaupunkien alueella järjestämisvelvollisuuden piirissä oleville yrityksille työterveyspalvelut. 1.3. lähtien TyöSyke Oy tuottaa palvelut myös Janakkalan kunnalle ja alueella toimiville yrityksille.

TyöSyke Oy tiedottaa lisää paikallismediassa ennen muutosta. Myös netisivuja seuraamalla saat lisätietoa muutoksen etenemisestä.

TyöSykkeen Janakkalan toimipiste on suljettuna perjantaina 1.3. sekä maanantaina 4.3. muutoksen vuoksi. Ajanvarauspuheluja voi hoitaa normaalisti 1.3. lähtien numerossa 0293080300 Janakkalan toimipistettä koskien.

Soita ja kysy lisää palveluistamme:

Asiakkuuspäällikkö Susanna Kallio, p.0293080304

Avatar
TyöSyke

Työterveyspalvelut, työhyvinvointi ja ennaltaehkäisy