Avoin työpaikka: työterveyslääkäri/työterveyshuollon erikoislääkäri ja vastaava työterveyslääkäri

Avoin työpaikka: työterveyslääkäri/työterveyshuollon erikoislääkäri ja vastaava työterveyslääkäri

TyöSyke Oy on kanta-hämäläisten kuntaorganisaatioiden omistama yhtiö, joka tuottaa työterveyshuollon palveluja pääosin omistaja-asiakkailleen. Sen lisäksi TyöSyke huolehtii yrityksille tarjottavista, kuntien järjestämisvelvollisuuden piiriin kuuluvista työterveyspalveluista Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla. Toimimme neljässä toimipisteessä Kanta-Hämeen alueella. Maaliskuun alusta palvelumme laajentuu käsittämään kunnallisen työterveyshuollon palvelut myös Janakkalassa. Palvelujemme piirissä tulee tällöin olemaan yli 12 000 työntekijää.

TyöSyke on nimenomaisesti työterveyshuoltoon erikoistunut palveluntuottaja, joka haluaa olla aktiivinen kumppani omistajilleen ja asiakkailleen henkilöstön työkyvyn yllä pitämisen, työssä jaksamisen ja työssä jatkamisen tärkeässä, vaativassa ja pitkäjänteisessä tehtävässä.

Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 40 henkilöä. Toimimme myös lääkäreiden työterveyshuollon erikoistumiskouluttajana.

Etsimme nyt

työterveyslääkäriä/työterveyshuollon erikoislääkäriä Hämeenlinnaan ja

vastaavaa työterveyslääkäriä Riihimäen toimipisteeseen

vahvistamaan joukkuettamme sekä huolehtimaan monipuolisesta asiakaskunnastamme ja kehittämään ennaltaehkäisevää työterveyspalveluamme. Voit työskennellä myös ammatinharjoittajana.

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja ammatillisista tavoitteistasi lyhyessä hakemuksessa, johon liität cv:n ja palkkatoivomuksen. Hakemus tulee toimittaa sähköpostilla 25.1.2019 mennessä osoitteeseen: anne.riikonen@tyosyke.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava työterveyslääkäri Sanna Eloranta, puh. 029 308 0350, (sanna.eloranta@tyosyke.fi), varmimmin ma, ke, pe, tai toimitusjohtaja Harri Virta, puh. 050 346 1388, (harri.virta@tyosyke.fi).

 

 

TyöSyke

Työterveyspalvelut, työhyvinvointi ja ennaltaehkäisy