Potkua elämään

Potkua elämään

Onko elämäsi harmaata ja ankeaa? Onko elämäsi vain selviytymistä päivästä toiseen? Matelevatko päivät tasaiseen tahtiin, ilman sykähdyttäviä ja innostavia hetkiä?

Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin kyllä, suosittelen ryhtymään välittömiin toimenpiteisiin! Vanha sanonta pätee edelleen: Olet oman onnesi seppä!

Ota hetki aikaa ajatuksillesi ja mieti mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi, mistä saat iloa, mitä haluaisit kokea, mistä olet aina haaveillut… Ovatpa nämä asiat kuinka hulluja tahansa, järjestä niille aikaa, lähde pyrkimään niitä kohti ja toteuttamaan rohkeasti. Toki voit miettiä myös asioita, jotka tekevät sinut onnettomaksi ja pyrkiä aktiivisesti niistä eroon. Molempi parempi!

Älä suunnittele liikaa! Tee asioita hetken mielijohteesta! Älä elä ”sitku”-elämää! Sitten kun olen eläkkeellä, sitten kun rikastun, sitten kun lapset ovat isoja… Elä tässä hetkessä ja tee asioita, joista nautit.

Jos jostain syystä et keksi asioita, joista saisit mielihyvää, lähde rohkeasti etsimään niitä; oli se sitten uuden harrastuksen aloittaminen, uuteen matkakohteeseen matkustaminen, uuden ruokalajin kokeilu, lenkkeily vierailla poluilla, mitä vain, mikä poikkeaa aiemmasta.

Olemme täällä vain kerran, joten tehkäämme elämästämme seikkailu!

Avainsanat:
,
Avatar
Sanna Warvas

palvelukoordinaattori, työterveyshoitaja, TyöSyke Oy