Lääkärien puhelinvastaanotot TyöSykkeen sairaanhoitopalvelussa ovat käynnistyneet

Lääkärien puhelinvastaanotot TyöSykkeen sairaanhoitopalvelussa ovat käynnistyneet

TyöSyke Oy on kehittämässä työterveyspainotteista sairaanhoitoa siten, että asiakkaat tavoittavat etäkontaktilääkärin vaivattomasti. Toiminta on alkanut yleislääkärin puhelinvastaanottotoiminnasta Riihimäen yksiköstä syyskuussa 2018.Etäkontakti on yksi uusi palveluvalikon palvelu ja tuo lisäresurssia TyöSykkeen lääkäripalveluihin.

Asiakastyytyväisyys varmistetaan jatkuvalla sähköisen asiakaspalautteen keräämisellä. Asiakaspalautteiden perusteella kehitetään toimintaa edelleen. Ensimmäisten palautteiden perusteella asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä puhelinkontaktilääkäreihin.

TyöSyke

Työterveyspalvelut, työhyvinvointi ja ennaltaehkäisy