Työsykkeen uudet www-sivut on julkistettu

Työsykkeen uudet www-sivut on julkistettu

Haluamme jakaa asiantuntijuuttamme entistä laajemmin sähköisen palvelun kautta. Samalla sivustojen käytettävyys on aikaisempaa parempi, ja niiden käyttö myös mobiililaitteilla on helppoa.

Uusilla sivuillamme työterveyshuollon ammattihenkilömme ja asiantuntijamme välittävät blogi-kirjoituksissaan tietoa ja näkemyksiään työhön ja terveyteen liittyvistä tärkeistä asioista.

Muutoinkin sivujen tietosisältöä on jo nyt kehitetty, ja jatkossa tulemme julkaisemaan aikaisempaa enemmän esimerkiksi Sinunkin terveydentilasi ylläpitämisen ja parantamisen kannalta mielenkiintoista tietoa ja neuvontaa.

Ajankohtaista-osiosta näet toiminnassamme tapahtuvat muutokset, uutisia sekä sivujen tietosisällön kehityksen.

Etusivulta pääset nettiajanvaraukseen, mikäli työnantajasi on sellaisen mahdollistanut työntekijöilleen. Muutoin sieltä löytyy ajanvarausnumeromme, jota kautta voit asian hoitaa.

Seuraa sivujamme, pysyt ajan tasalla palveluistamme sekä työterveyden uusista tuulista.

Harri Virta
Harri Virta

Yhteiskuntatieteilijä, jolla on yli 30 vuoden kokemus kunnallisten ja kuntaomisteisten organisaatioiden johtamistehtävistä. Toimii työterveyshuoltopalveluja tuottavan TyöSyke Oy:n toimitusjohtajana. Motto: Jos virta ei kulje, on vika johdossa.